Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Spotted: Harry Styles

Μπορεί το λατρεμένο POP boy band One Direction να δημιουργήθηκε για χάρη του, όταν οι υπεύθυνοι του X factor Βρετανίας τον ανακάλυψαν το 2010, αλλά αυτό το αγόρι θυμίζει να βγήκε από τον πιο indie αλλά παράλληλα πιο fashionable world. 

Με εμφανίσεις που συνδυάζουν rock διάθεση, fashion επιρροές και πολλά πολλά (πλέον) tatto, ο Harry Styles έχει το μαγικό ταλέντο να παρευρίσκεται  με την ίδια στιλιστική και effortless επιτυχία από event των εβδομάδων μόδας μέχρι και σε Αγγλικές χαλαρές pubs. Μας θυμίζει τον Αndrew VanWyngarden των MGMT αφού φοράς στις τέλειες επιμελώς ατημέλητες μπούκλες τους τα χαρακτηριστικά φουλάρια- στέκες του Andrew αλλά με την κοσμική ζωή ενός boem άντρα (το αγόρι μεγάλωσε και έκλεισε τα 20). 

Αλλά η επιτυχία του δεν σταματά εδώ.. To cute baby face του αλλά και ο ρομαντισμός σε κάθε του τραγούδι τού συγκροτήματος έχουν προσθέσει το αγόρι αυτό, από το Chesire της Αγγλίας, στη λίστα των καρδιοκατακτητών -ακόμα και η Sienna Miller αποθανατίστηκε να φλερτάρει μαζί του-. Cara Delevigne, Taylor Swift και τελευταία η reality star παύλα  μοντέλο Kendall Jenner, έχουν κλέψει την καρδιά του αλλά εκείνος δηλώσει αθεράπευτα ρομαντικός (αν και με κλίση στα models και model-like κορίτσια, να προσθέσουμε εμείς για χάρη του ρομαντισμού). 

Μπορεί να μην ξέρουμε ποια θα κερδίσει την καρδιά του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι παραδίδει μαθήματα στυλ και rock star attitude με το πιο boyish τρόπο, στο δικό σου fashion lab. Γιαυτό, χαρτί, μολύβι και ετοιμάσου για τον πιο cool και Indie χειμώνα με skinny jeans, plaid shirts και φυσικά statement boots.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου